Meta menu

Glavni izbornik


Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja visoko kvalitetnih lijekova

BERLIN-CHEMIE, u skladu s pristupom MENARINI Grupe, jamči izrazito suvremen i siguran način proizvodnje lijekova vrhunske kvalitete.

BERLIN-CHEMIE AG može se pohvaliti dugogodišnjom tradicijom i iznimno motiviranim, vrhunski osposobljenim timom za proizvodnju.

Na našim proizvodnim lokacijama Adlershof i Britz stvaramo čvrste oblike lijekova (tablete, dražeje, kapsule), tekuće lijekove (otopine i kapi), čepiće te otopine za infuziju.

Ova proizvodna postrojenja potpuno su osuvremenjena i nalaze se na najvišoj tehnološkoj razini. Na taj način osiguravamo besprijekornu proizvodnju lijekova vrhunske kvalitete.

Nova jedinica za proizvodnju otopina za infuzije, koja udovoljava najvišim standardima, otvorena je 2000. godine u Adlershofu, a 2001. godine počeli smo koristiti novu jedinicu za proizvodnju oralnih tekućina.

U travnju 2003. otvorili smo suvremenu tvornicu s 11 proizvodnih linija za pakiranje tableta, kapsula i dražeja.

Svake godine naše osoblje, koje broji 339 djelatnika, proizvede oko 270 milijuna pakovanja lijekova. Ti se lijekovi diljem svijeta primjenjuju u liječenju brojnih bolesti.

Tehnologiju i znanje kojima raspolaže naš tim možemo podijeliti i s drugim farmaceutskim tvrtkama. Za sva pitanja slobodno nam se obratite na:

Tel.: (+49) 030-6707-2651
Faks: (+49) 030-6707-2119


PRETRAŽI