Izjava o odricanju odgovornosti

Naše internetske stranice sadrže informacije o našoj tvrtki, lijekovima i ostalim uslugama. Svi podaci su pažljivo istraženi i prikupljeni te se redovito ažuriraju. Bez obzira na naše nastojanje da omogućimo točne, potpune i svježe sadržaje, ne snosimo nikakvu odgovornost za navedeno, bilo izričito ili implicitno. Ove stranice služe općem informiranju, no ni na koji nisu zamjena za liječnički, poslovni niti bilo koji drugi savjet. Iz tog je razloga isključena svaka mogućnost bilo kakve novčane odštete za bilo koju izravnu ili neizravnu štetu nastalu zbog korištenja internetskih stranica i informacija koje sadrže.

Ako naše internetske stranice sadrže ili ukazuju na informacije trećih strana, ne smije ih se shvatiti kao naše preporuke. Budući da ne provjeravamo točnost, neposrednost niti pravnu valjanost takvih informacija u bilo kojem smislu, razumljivo je da za njih ne možemo snositi odgovornost.

Cjelokupni sadržaj internet stranica, uključujući podatke, slike i ostalo, zaštićeni su autorskim i ostalim zakonskim pravima vlasništva. Također ističemo da su svi nazivi proizvoda i ostale odgovarajuće oznake zaštićeni Zakonom o trgovačkim markama. Bilo koja uporaba, uključujući umnožavanje, distribuciju i obradu, dopuštena je samo unutar pravno propisanih okvira te isključivo uz odobrenje nositelja prava.

Zadržavamo izričito pravo na izmjene sadržaja internetskih stranica u bilo kojem trenutku.

© BERLIN-CHEMIE AG

Daljnje teme