Naš cilj

Zajedno – za život

Otkako je tvrtka BERLIN-CHEMIE postala dijelom globalno uspješne MENARINI grupe doživjela je održivi rast i uspješnu ekspanziju. Lansiranjem proizvoda koji su prilagođeni medicinskim potrebama bolesnika i liječnika, BERLIN-CHEMIE u mogućnosti je ponuditi svojim korisnicima širok spektar proizvoda, među ostalim na području kardiologije, respiratornih bolesti, dijabetesa, gihta i, u budućnosti, onkologije.

U tvrtki BERLIN-CHEMIE ponosni smo na partnersku suradnju sa svojim kupcima jer nam ona omogućuje da budemo u tijeku s kontinuiranim napretkom lijekova koji se temelje na dokazima i identificiramo mogućnosti pomoću kojih naši proizvodi mogu definitivno poboljšati život bolesnika.

Naš je cilj brzo stavljanje novih lijekova na tržište uz partnerstva i licenčne ugovore s drugim tvrtkama na međunarodnoj i nacionalnoj razini, jer to omogućuje našim kupcima pristup širem spektru najsuvremenijih dostupnih mogućnosti liječenja.

Ključ je tog uspjeha u vještinama ljudi koji rade za BERLIN-CHEMIE. Naši zaposlenici fokusirani su zaposlenici koji imaju dugogodišnje iskustvo u medicinskom marketingu.

Pod okriljem MENARINI grupe, strateški korporativni ciljevi tvrtke BERLIN-CHEMIE u područjima su istraživanja i razvoja te internacionalizacije. Obje strategije imaju za cilj pružiti bolesnicima diljem svijeta pristup inovativnim proizvodima koji ublažuju njihove tegobe. BERLIN-CHEMIE kontinuirano provodi te korporativne ciljeve u Njemačkoj, istočnoj Europi i regiji ZND-a kako bi poboljšao kvalitetu života bolesnika.

Daljnje teme